Fkp gear draugen d4

Där ett spö för haspelrulle från svenska FKP – GEAR. Men även en borre på under kilot ger en härlig fight på Draugen D4. Musik: Touched Pools- Jacotin. Fkp – Gear Crew med Revo Sxtill våra Draugen Dspö.

Missförstå mig inte, andra spön är också bra, skitbra t. FKP Draugen Dsnackar jag om.

Efter att ha läst här om FKP – Gear VibLure så blev det köp Tackar för tipset. Första tog på nyinköpta FKP – Gear Viblure som verkar vara en riktig killer. Bytte upp mig förra året från ett mjukare ul-spö och det har jag inte ångrat en sekund. Jämför priser och läs recensioner på Fiske.

FKP gear produkterna jag har som jag är otroligt nöjd me vi börjar med draugen Dspöet som har en stark ryggrad som . FKP – GEAR JigLure – tog mig tid till ett spontant pass riktat efter. På mitt Draugen Dspö så har jag valt att sätta en Abu Revo sxrulle med . Det snygga spöet Draugen D,fot.

Imorgon kommer bilder på grejorna från FKP – gear och Mieko fishing så kolla bloggen så får ni se mer . Rullen blev en Penn Conflict . Mini-Recension: Draugen DFKP – Gear. Rekommenderar stark Savage Gear Bushwhacker! FKP-GEAR jigg och gick loss ! Det ska bli kul att testa detta spö på söndag. Härligt Abborrfiske med FKP – Gear ! Images and videos by FKP – Gear. FKP Gear, fkp-gear, dgear, fkp gear draugen d4.

Men för den längden kastade jag ändå varje gång ett grams drag helt . Jag har valt ut några beten till de tre utrustningarna. A-Borrar med Fk Lubbe by Fiskkonservator Download. TranslateShow original text. Fkp Gear şarkısını Sanalpikap ile ücretsiz olarak MPformatında dinleyebilir veya indirebilirsiniz. Vi har länge fiskat abborre med deras sjuuukt sköna draugen dspö!

Abborre fiske som går fel 🙂 men kul var det med mitt draugen d. Fiskkonservator Lubbe presenterar lite enkelt och utan större teknikaliteter Draugen spöserien från Fkp-Gear.

Priserna ligger på 599:- för 6an och 699:- för 7an. Riktigt prisvärt för populära aborrspön. Jag åker dit för att fiska, det jag tar med.