Trasig diod generator

När jag mätte utgångsspänning från generator och över batteri började värdena på. Vad ger trasig diod för symtom? En trasig laddningsregulator borde.

När jag letade laddfel konstaterade jag att en säkring mellan generator och batteri gått sönder. Byter man dioder nu för tiden eller blir det ny generator ? Den allra första indikation på.

Sen kan du ju se om generatorn laddar när bilen är igång(om du nu får igång bilen dvs) genom att sätta på en voltmeter på. Om dioder lägger av lyser lampan. Om jag lossar den lilla kabeln från generatorn så är det ingen skillnad. Då måste det väl vara generatorn som är trasig eller?

Bra men nu tänkte jag kolla diodbrygga och noterade att en diod ser inte ut att vara trasig (om man nu kan ser sånt) jag försökte mäta med min . I samband med att Aladdin tillfälligt berövats sin generator för att rädda Jasmin,. Om jag ställer om frågan: hur vet jag att generatorn är hel? Den går sönder alltså) Undvik det.

Finns det någon här som vet hur man mäter på en generator ? I annat fall är regulatorn trasig. Då kan också kontrollera likriktningsdioder genom att ansluta spänning före och efter dioden (seriekoppling). På min BM 5sitter en relativt ny växelströmsgenerator av okänt. Först och främst får du mäta att din generator ger något. För att omvandla den växelspänning generatorn levererar till likspänning,.

Hej har problem med generatorn på min 3-93. Laddningsregulator eller generator som är trasig. Gnista trots trasig generator ? Kan bilen sluta gå med dåligt batteri? Om generatorn laddar så går bilen oavsett konditionen på batteriet, däremot.

Ett trasigt batteri kan göra att det uppstår spänningsfall även om generatorn. Lite grovt förklarat så gör dioderna att strömmen typ stannar i .

loading...