Watersnake frontmonterad elmotor

Watersnake SWDR 54lb 54-rigg 12v Vit med Fotpedal Steglös. Elmotor för söt och saltvatten frontmonterad. Har hört att det var någon på gång, någon som vet? Frontmonterad elmotor som sköts via en elektronisk fotkontroll.

Har tänkt köpa en frontmonterad. En frontmonterad elmotor gör fisket mycket trevligare och det har stått högt upp på önskelistan för min egen del ett tag.

Snabbfästen för frontmonterade motorer av kompositmaterial. Jag vill ju ha en frontmonterad till min Silver men det blir bökigt bara för . Crescent 4Godkänd för 15hk och 5personer Mycket stabil båt med höga fribord för sin storlek. Då undrar jag hur stor är själva ¨plattan¨ . Oavsett fiskemetod så är en frontmonterad elmotor ett ruskigt bra. Minn Kota Rorkultsförlängare cm.

Nu är det beställt en ny elmotor. Det vart en frontmonterad elmotor med dubbla kontroller.

En med kabel som styrs via foten och en trådlös som . När du nu köpt din elmotor är det dags att montera . I vårt sortiment hittar du. Den styrs med en steglös . Säljer min elmotor som är en watersnake swrt 44lb och rigg längd 48tum. Vi hade en frontmonterad och fjärrmanövrerad elmotor på förra båten som jag flyttat till den nya. Vi listar produkter från både stora . Inga produkter matchade din sökning. Nu har jag beställt en ny elmotor igen, Fast det blev en front monterad watersnake.

Blir nu till mitt bygge av plattformen som ska göras. Vi har nu Begagnad elmotor från Blocket. Egentligen behövs inte det då vi max är två när elmotorn ska användas. Jag har ingen frontmonterad motor, men en front på samma sätt som din, och det är . För komplett annonsinformation gå .

loading...