Byta kol i generator

Har du en GLE med B230E så sitter . Byta-kol-i-generatorn Cachad sep. Enkelt fråga för nån som kan! Sveriges Volvoforum – jagrullar.

På dom mindre så sitter ju kolen och relät på baksidan av generatorn , men var sitter dom på 100A . Anslutningar på en Bosch generator samt byte av laddningsregulator.

Så här såg det ut när jag fick bort generatorn , ojämnt slitna kol. Vi erbjuder produkter inom Kolsatser eller Startmotorkol med snabba leveranser av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Funderar på om min generator verkligen laddar som den ska. Men jag har absolut ingen aning om hur 😀 vet någon av en . Kolhållaren sitter med två skruvar på baksidan av generatorn , akta kolen vid byte , ibland sitter det en ståltråd som håller kolen vid montering.

Trodde jag redan hade postat den frågan, men hittar den inte. Jag fick plocka itu generatorn för att byta kol , om jag minns det rätt. Byta kol på som jag antar det sitter mitsubishi generator kan va bökigt då de brukar vara inbyggda.

Så generatorn får plockas isär och om jag . Generator vet jag inte, men original måste väl nästan vara bosch? Antar att det är generatorn. Har sökt runt lite och symptomen stämmer bra överens. Plastskyddet går nämligen inte att demontera med generatorn på plats, och man måste ju innanför plastskyddet om man skall kunna byta regulatorn. Laddningen har slutat funka och det ser ut som att åtminstone ett av kolen nötts ut.

När jag öppnade generatorn så hittade jag inga kol att byta så det blev lite koma. Men det var kolfri generator fick jag lära mig så jag bytte relät . Var inne på mekonomen idag och generatorn håller på att ge . Bilen tvärdog imorse när jag gasade på, kom fram till att det är generatorn som krånglar, laddar ej batteriet. Eller ska man snegla på att byta tille en bosch-generator? Jag har ett problem med min saab, och måste byta laddningsrelä har alltså.

Laddningsregulatorn sitter på baksidan av generatorn , sitter med två skruv.